Steun de podcast, word abonnee!

Steun de podcast, word abonnee! Verhalen voor het slapengaan

Het maken van de podcast doe ik met ontzettend veel plezier, maar helaas is het niet gratis. Voorheen kon je de podcast steunen met losse donaties, maar vanaf nu kun je via het platform Ko-fi de podcast vanaf één euro per maand steunen. Daarnaast kun je je ook abonneren op hogere rangen, die exclusieve extra’s ontgrendelen. Denk aan bonusafleveringen met extra verhalen en meer diepgang, toegang tot giveaways, inspraak in de afleveringen die ik maak, kortingen en nog veel meer. Abonneren kan via: https://ko-fi.com/verhalenvoorhetslapengaan. Ik ben je eeuwig dankbaar! Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s