#76 – Raam, sleutel – Robbert Welagen

#76 – Raam, sleutel – Robbert Welagen Verhalen voor het slapengaan

Robbert Welagen (1981) is geboren in Dordrecht, volgde de kunstacademie in Den Bosch en studeerde kunstgeschiedenis in Utrecht. Zijn oeuvre bestaat uit meerdere verhalen en negen romans, die verschillende keren zijn genomineerd voor literaire prijzen. Zijn nieuwste roman is ‘Raam, sleutel’, waarin Karlijn op dezelfde dag gevoelens krijgt voor een vrouw die ze ontmoet en haar vriend verliest. In de rest van de roman volgen we haar rommelige rouwproces waarin ze vecht tussen een oude en een nieuwe liefde, en op zoek gaat naar de versie van zichzelf die ze wil zijn. Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂


Muziek:
Drone in D by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3680-drone-in-d
License: https://filmmusic.io/standard-license

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s