#83 – Het lied van Europa – Leon de Winter

Leon de Winter werd in 1954 in ‘s-Hertogenbosch geboren. Hij ging naar de filmacademie in Amsterdam en begon daar al met schrijven. Op 24-jarige leeftijd verscheen zijn debuutroman en sindsdien zijn er een hoop romans verschenen, waaronder KaplanGods GymHet recht op terugkeer en Geronimo. Zijn nieuwste roman verscheen eind 2022 en heet Het lied van Europa. Het is een enigszins dystopische toekomstroman over een maatschappij van controle en opstand. De vraag die centraal staat: wanneer ben je vrij om te zeggen wat je wilt? Uit deze roman lees ik in deze aflevering een stukje voor. Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂


Muziek:
Music for Manatees by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/4102-music-for-manatees
License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s