#82 – Onkrijgbaarheid – Tim Krabbé

Tim Krabbé werd in 1943 in Amsterdam geboren en is schrijver, schaker en wielrenner. Na een studie psychologie debuteerde hij in 1967 met ‘De werkelijke moord op Kitty Duisenberg’. In 55 jaar schreef hij 28 boeken bij elkaar, waarvan ‘Het Gouden Ei’ misschien wel de bekendste is. In november 2022 verscheen zijn nieuwste roman: ‘Onkrijgbaarheid’. De roman gaat over Giel Labij, die op een dag de liefde van zijn leven in de trein naar Gouda ontmoet. Hoewel ze van elkaar lijken te houden draaien ze hun hele leven om elkaar heen, zijn ze bij elkaar en zijn ze weer uit elkaar. Het is een roman over toeval, het lot en die ene ware liefde. In deze aflevering lees ik een stukje uit het eerste hoofdstuk voor. Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂


Muziek:
Concentration by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3536-concentration
License: https://filmmusic.io/standard-license

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s