#40 – Verhalen voor het slapengaan – De man met de laarzen (Arnon Grunberg)

#40 – Verhalen voor het slapengaan – De man met de laarzen (Arnon Grunberg) Verhalen voor het slapengaan

De bundel ‘Verhalen voor het slapengaan’ verscheen in de zomer van 2020 bij uitgeverij Querido. Hij bestaat uit twintig verhalen die allemaal iets met slapen of dromen te maken hebben en komen van de hand van negentien verschilende auteurs. Volgens de achterflap van het boek heeft recent hersenonderzoek aangetoond dat een verhaaltje voor het slapengaan zorgt voor meer ontspanning en een betere nachtrust. In deze aflevering lees ik het verhaal van Arnon Grunberg uit de bundel voor én geef ik aan het eind van de aflevering een exemplaar aan een van jullie weg. Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂


Muziek:
Concentration by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3536-concentration
License: https://filmmusic.io/standard-license

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s