#30 – Een man met goede schoenen – Rob van Essen (De lastigste logé sinds tijden)

“Ik zou terugreizen naar mijn ouders en ze doodschieten voordat ze mij konden verwekken.”

Rob van essen – De lastigste logé sinds tijden

Rob van Essen (1963) is een Nederlandse schrijver, vertaler en recensent. Hij debuteerde in 1996 met ‘Reddend zwemmen’. In 2018 schreef hij de roman ‘De goede zoon’, die werd bekroond met de Libris Literatuurprijs. Ook staat Rob van Essen bekend om zijn korte verhalen; de bundel ‘Hier wonen ook mensen’ won in 2015 de J.M.A. Biesheuvelprijs, en ook zijn nieuwste verhalenbundel, ‘Een man met goede schoenen’, stond dit jaar op de shortlist van diezelfde prijs. In deze aflevering lees ik uit deze bundel het verhaal ‘De lastigste logé sinds tijden’ voor, waarin een echtpaar kennismaakt met een jongen die uit de toekomst blijkt te zijn. Voor nu: goedenacht, slaap zacht 🙂


Muziek:
Garden Music by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3796-garden-music
License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/